Kultura në AlbSe

997

“Kultura në AlbSe” 
Të shtunën në kuadër të programit “Kultura në AlbSe” do të njiheni me poeten Zyrafete Kryeziu-Manaj që jeton e vepron në Vetlanda të Suedisë. 
Ndiqeni emisionin tonë që skalit portretin etik të gruas shqiptare që për liri vuajti burgun dhe portretin estetik të kësaj gruaje që poezisë i përgjërohet.
Autori i emisionit është Qerim Kryeziu.

Qerim Kryeziu