MBAHET CEREMONIA E INAGURIMIT TË FLUTURIMIT TË PARË ZAGREB-PRISHTINË-ZAGREB

129

Sot n Terminalin e Ri te ANP `Adem Jashari` do te mbahet ceremonia e inagurimit te fluturimit te pare Zagreb-Prishtinë-Zagreb.

Ne kete eveniment do te jene te pranishem:

Ministri i Infrastruktures se Kroacise Oleg Butkovic
Zevendesministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Hysen Durmishi

Ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gervalla