NUK I KTHEU KLIENTIT TË TIJ DY KAMIONË, ARRESTOHET PRONARI I SERVISIT

99

Policia e Kosovës për rajonin e Pejës ka arrestuar një person, pasi i njëjti dyshohet se nuk i ka kthyer një klienti dy kamionë të cilët i kishte dërguar para një viti për riparim.

Lidhur me këtë rast, qytetari nga Peja kishte njoftuar Policinë e Kosovës më 20 dhjetor.

“Më datë 20. 12. 2021 rreth orës 15:00 viktima e rastit kishte raportuar në Stacionin Policor në Pejë, se para një viti kishte dërguar dy kamionë për riparim tek i dyshuari: A.M. i lindur 05.12.1991. Pas një pune intensive nga ana e hetuesve të Stacionit Policor Pejë, kanë arritur ta identifikojnë dhe arrestojnë të dyshuarin”, thuhet në komunikatën e Policisë së Kosovës për rajonin e Pejës.

Pas intervistimit me urdhër të Prokurorit shtetit, i dyshuari është ndaluar për 48 orë.