SHQYRTOHET PROJEKTLIGJI PËR INSPEKTIMET

94

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:


1.    Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-067 për inspektimet;
 

Vendi: N10 Koha: 14:00