TIRANË: NIS PROTESTA KUNDËR VUÇIQIT MERR PJESË EDHE MELIHATE TËRMKOLLI

71

Mijëra protestues në Tiranë po protestojnë kundër vizitës së presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe Ballkanit të Hapur.

Aty afër ish kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha është parë edhe ish-ministrja e LDK-së, Melihate Tërmkolli.