Tmerrohet Serbia, Shqiptart mbledhin 2 miliard € per Ushtrinë e Kosoves per një dit

166

Pas lajmërimit të Qeveris së Kosoves për hapjen e kontos së grumbullimit të mjeteve financiare, u grumbullua shumë marramendëse e mjeteve financiare.

Përsëri Mërgata u tregua e gatshme si gjithmonë dhe po e mbush buxhetin e ushtrisë.

Shqiptarët e Zvicrës derdhen mjete marramendëse brenda pak minutave.

Shkruan:

Ilire Daka – Zürich