Haradinaj thotë se ka marrë pëlqimin e Kryesisë së AAK-së që kolektivisht ta ndihmojnë Fondin e Sigurisë

123
haradinaj-thote-se-ka-marre-pelqimin-e-kryesise-se-aak-se-qe-kolektivisht-ta-ndihmojne-fondin-e-sigurise

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se ka marrë pëlqimin e anëtarëve të Këshillit Drejtues dhe të Kryesisë së AAK-së që kolektivisht të ndihmojnë Fondin e Sigurisë së Kosovës.

“E konsiderojmë obligim e detyrë që ta ndihmojmë këtë Fond, i cili është ndihmesë për Shtetin dhe për sigurinë nacionale e rajonale”, ka shkruar ndër të tjera Haradinaj.

The post Haradinaj thotë se ka marrë pëlqimin e Kryesisë së AAK-së që kolektivisht ta ndihmojnë Fondin e Sigurisë appeared first on Albse.Tv.