Kryetari i Obiliqit kalon në LDK

53
kryetari-i-obiliqit-kalon-ne-ldk

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka aderuar në Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Një gjë të tillë e ka konfirmuar vetë Gashi me anë të një postimi në llogarinë zyrtare të tij në ‘Facebook’, duke njoftuar edhe përkrahjen e mbështetësve të LDK-së në garat e zgjedhjeve komunale në tri mandate.

“Një vendim i tillë, vjen pas konsultimeve dhe bashkëbisedimit të vazhdueshëm brenda strukturave tona dhe bashkimi në një parti si Lidhja Demokratike e Kosovës, vjen si rezultat i përkrahjes së shumicës së elektoratit të kësaj partie për të tri (3) garat radhazi në zgjedhje lokale si dhe bazuar në parimin e besimit dhe vizionit të përbashkët për realizimin e projekteve madhore për qytetin e Obiliqit”, thuhet në postimin e tij.

The post Kryetari i Obiliqit kalon në LDK appeared first on Albse.Tv.