Fatmir Limaj fiton me 56% kundrejt Kadri veselit me 44% në Sontazhin e sotëm

726

Sontazhi i parë për Kryeminister të Kosovës 2019, organizuar nga RTV AlbSe i datës 23,24 gusht 2019 shpalli fitues Ramush Haradinaj me 51% 0se me 566 vota  dhe Albin Kurti 49% ose me 546 vota.Ndërsa në Sontazhin e 24 orëshit të fundit në mes të Fatmir Limaj dhe Kadri Veseli, Fatmir Limaj fiton kundrejt Kadri Veselit: Limaj 56 % ose me 427 vota / Veseli 44 % ose 336 vota

Nisma Socialdemokrate sic duket ka siguruar vota me shum se mandatin e kaluar.

Suksese të gjithve…….