Kishte kaluar COVID-19 dy javë më parë, 42-vjeçari nga Pogradeci i jep fund jetës në gjendje të rënduar psikologjike

105

POGRADEC
Një 42-vjeçar nga fshati Dunicë i ka dhënë fund jetës duke u vetëvarur. Sipas informacioneve ngjarja ka ndodhur paraditen e kësaj të premte ndërsa burime konfirmojnë se 42-vjeçari Kledjan Çollaku pas Covidit po përballej me një situatë të rënduar psikologjike.

Çollaku kishte kaluar Covid-19 vetëm 2 javë më parë ndërsa të afërmit pohojnë se gjendja psikologjike ishte rënduar së fundmi duke u thënë familjarëve se do të vdiste nga ajo që kaloi.

Përveç gjendjes aktuale 42-vjeçari nuk kishte probleme të tjera përfshi këtu dhe ato ekonomike që ta çonin babain e një fëmije të vogël në aktin fatal.