Kryetari i nëndegës së PDK-së në Rahovec i bashkohët Nismes Socialdemokrate të Fatmir Limajt

646

Kryetari i nëndegës së PDK-së në Rahovec i bashkohët Nismes Socialdemokrate të Fatmir Limajt. Haxhi Hoti është migjistër i Diplomacisë dhe njeri ndër biznesmenët më të suksesshem të Anadrinisë.

Haxhi Hoti ishte 15 vite si aktvist i PDK-së, 6 vite ishte kryetat i nëndegës së PDK-së në Ratkoc. Hoti thotë që në PDK ka vetëm klane që punojnë vetëm për interesa përsonale. Dega e PDK-së në Rahovec është e kapur nga njerëzit e një klani që nuk i japin rëndësi rinisë dhe vlerave shtetformuse. Hoti thotë që njerëzit e suksesshem në PDK eleminohet nga gara demokratike zgjedhore.