Magjistëri i shkencave ekonomike, Halil Mustafa, aderon në NISMA SOCIALDEMOKRATE

291

Magjistëri i shkencave ekonomike, Halil Mustafa, aderon në NISMA SOCIALDEMOKRATE .

Vetëm pak dit mbas aderimin të afaristit të njohur shqiptar, Bekim Brestovci, në partinë NISMA Socialdemokrate , aderimi i antarëve të rinj në NiSMA arriti një numër të madh të të antarësuarve të rinj.

Mr. Halil Mustafa, ish drejtori i trafikut urban në Prishtinë, tani një afarist i njohur në Kosovë, është njëri nga të antarësuarit e rinj i cili ne përvojën e tij profesionale dhe jetësore do jetë një vlerë e shtuar për subjektin politik të cilit ai iu bashkua.