Në ndeshjen Kosovë-Suedi të pranishem amasadori i Shqipërisë dhe ajo e Kosovës, në Suedi

341

Sonte në Suedi po zhvillohet ndeshja Suedi-Kosovë, ku krahas lojës së mirë të kombëtarës sonë, Suedia ka shënuar epërsi me tre pikë.
Për t¨përcjellur nga afër lojën në stadium janë të pranishëm ambasadorja e Kosovës në Suedi, zonja Shkëndije Gashi- Sherifi, si dhe ambasadori i Shqipërisë, zotri Virgjil Kule, të shoqëruar nga disa zyrtarë të tjerë nga të dya vendet.