NGJARJET E DATËS 6 TETOR

81

Ngjarjet e datës 6 tetor 2021.

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) do të organizojë ceremoninë e shpërndarjes së pajisjeve bujqësore për 18 përfitues. (Mitrovica e Jugut, ora 10:00-11:30)

Komisioni për Ekonomi mban dëgjim publik mbi Projektligjin për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve elektronike të shpejtësisë së lartë. (Kuvendi i Kosovës, salla N-506, ora 13:00)

Kolegji AAB organizon Forumin Shkencor Promovues “Gjergj Fishta- jeta dhe vepra”, me rastin e 150-vjetorit të lindjes së Gjergj Fishtës. (Qendra Mediale e Kolegjit AAB, ora 11.00-13.00).

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga AAK Daut Haradinaj mban takim me të rinjtë e kryeqytetit. (Te Fontana, lagjja “Ulpiana”, ora 16:00)

Lëvizja Vetëvendosje mban tubim me qytetarë. (Hoqë e Qytetit, shkolla “Nazim Buduri”, ora 18:00.