Sot Ambasadorja e Suedisë në Shqipëri Elsa Håstad paraqiti letrat kredenciale

406

Presidenti i Shqipërisë Z. Ilir Meta priti në takim Ambasadoren e re të shtetit Suedez.


në prononcimin e tijë u Shpreh Presidenti:I lumtur të prisja sot në një takim të veçantë Ambasadoren e re të Suedisë në Shqipëri, Znj. Elsa Håstad, me rastin e paraqitjes së letrave kredenciale, dhe të merrja garancitë e saj për mbështetjen e Suedisë për forcimin e demokracisë, të të drejtave themelore të njeriut dhe shtetit të së drejtës në Shqipëri