Zgjedhjet 2019 po afrohen: Sontazhi i parë, Ramush Haradinaj 51%, Albin Kurti 49%

283

Zgjedhjet 2019 po afrohen: Sontazhi i parë, Ramush Haradinaj 51%, Albin Kurti 49%

Sontazhi i parë për Kryeminister të Kosovës 2019, organizuar nga RTV AlbSe.

Sipas sontazhit 24 orësh nga 1112 votues, Ramush Haradinaj do te fitoje 51% 0se me 566 vota  dhe Albin Kurti 49% ose me 546 vota.

Sipas sondazhit duket se AAK e Ramush Haradinajt është rritur dukshem nga mandati i kaluar.