Aktori shqiptar arrin majat e suksesit…

618

Ferki Peci është një nga shqiptarët që ka arritur të ndërtojë një karrierë të suksesshme. Aktori ka luajtur role nga më të shumta në film, madje edhe përkrah yjeve nderkombetar. Së fundmi Ferkiu ka pasur fatin të aktrojë në një Sertioal prestigjoz në Suedi  Nate Rutan  te cilit do I shfaqet premiera ne vjesht te keti viti.

 Këtë Peci e cilëson si ëndërr të bërë realitet, sepse të punosh përkrah aktorëve më të njohur Suedez do të thotë shumë për të. Për të folur më shumë për këtë eksperiencë, Peci është bërë pjesë e revistave të ndryshme. Aktori ka treguar për lexuesit se është me origjinë shqiptare dhe se ai ka lindur në Mitrovic.

Peci ka rrëfyer se punën me aktrimin e ka nisur që në moshë të re dhe gjithmonë e ka pasur ëndërr të luante në një film me aktorë të famshëm. Më tej ai ka zbuluar se do të donte shumë që në të ardhmen të kishte një rol në një film ku do të luajn Aktor me fame Botërore. Peci ka treguar se tashmë po negocion për disa projekte ndërkombëtare, por nuk ka ende diçka konkrete. Kujtojmë se më herët Peci ka luajtur në filma të tjerë shumë të njohur.